Nyheder

KOLSTER NYHEDER 2018

KOLSTER NYHEDER 2018

Januar 2018
Kolster 2018

Vi har i lang tid arbejdet på et projekt til Uppsala i Sverige og vi kort før jul blev enige om pris og leveringsomfanget, således at ordren nu endelig skriftlig er gået i hus.
Vores kunde er BWSC og sagen drejer sig om 49 spjæld fordelt på 7 forskellige størrelser.
12 af spjældene skal fremstilles in-house, resten købes hos en leverandør i Tyskland.
De fleste spjæld skal monteres med elektrisk reguleringsgear, nogle 1x230VAC andre med 3x400VAC. Gearprisen er en stor del af den samlede pris.
Leveringen skal foregå medio april.

Vi har tidligere leveret røggasspjæld til Scandlines færger mellem Rødby og Putgarden. Scandlines har igen lagt en ordre ind på i alt 6 stk. specialspjæld med et særligt godt pakningssystem, der er meget vedligeholdelsesvenligt og samtidig med at det er helt tæt eksternt og internt. Spjældene er meget robuste i forhold til vibrationer, som kan være meget kraftige på en færge.

Levering primo marts.

Agenturaftale udbygger spjældprogram

Det er nu endelig lykkes at få forhandlingen af et godt agentur på højkvalitetsspjæld fra firmaet Knippenburg Armaturen GmbH til gode priser. Det er hovedsageligt mindre og meget tætte spjæld, der er interessante for vore kunder. Spjældene er som regel støbte wafer type spjæld til indspænding mellem to standard flanger og med arbejdstemperatur helt op til 1100 °C. Spjældene leveres typisk håndbetjente eller med el- eller luftaktuator. Det er meget erfarne og kompetente kræfter med mange års branchekendskab, der står bag Knippenburg Armaturen GmbH, som er en Europas førende inden for deres felt.

Agenturet omfatter også større og specielle spjæld, der fint supplerer vort eget udvalg af spjæld, som gør at vi kan tilbyde en større pallette af spjæld til flere formål.

Agenturet gælder for hele Danmark og Norge.

 

Vi fejrer indgåelsen af aftalen og samarbejde med en ordre på 37 drejespjæld til et projekt i Uppsala i Sverige. Alle spjældene skal monteres med reguleringsgear og til levering inden for 6 uger