Nyheder

KOLSTER NYHEDER 2020

KOLSTER NYHEDER 2020

Kolster 2020

Feb 2020

Til en af vore faste stabile kunder i Italien har vi fået en ordre på 2 stk. erstatningsspjæld Ø960 mm for et andet fabrikat.

Udfordringen var her at knibe os ned på et ønsket indbygningsmål på 115 mm.

Ved hjælp af sparring med vor kunde og vore værkstedsmedarbejdere løste vor konstruktionsafdeling opgaven til alles tilfredshed. Spjældene blev også her leveret før tid.

April 2020

Det er lykkes at få en kæmpeordre på en reservedelspakke til spjæld på 37 Torm skibe.

Hver pakke består af mellem 9-11 dele, som hver er mærket med varenummer og skibsnavn mm.

 

Juni 2020

K.S.M.´s spjæld afd. Kolster styrker beredskabet og mander op pga. travlhed og omfordeling af opgaver internt i organisationen.

Henrik Emil Jørgensen er ansat som arbejdende værkfører med ansvar for meget af det praktiske som varemodtagelse, forsendelser, lagerstyring. Derudover organiserer han monteringen og afprøvningen af alle spjæld.

Vi byder Henrik Emil velkommen og med ham om bord står vi stærkt i fremtiden og klar til at tage de udfordringer op som kommer fremover

Juli 2020

ME Produktion lander løbende ordrer, som smitter af på ordrebogen.

Således at der er en ordre på 1 stk. DN 1600 og 1 stk. DN 350 spjæld, specielt fremstillet efter MEP´s specifikationskrav.

Spjældene er beregnet for deres scrubberanlæg, som de sælger til rederier, der har fået pålagt at overholde IMO´s emissionskrav, som trådte i kraft pr. 1/1 2020.  Alle spjæld til ME Produktion bliver emballeret i tremmekasser, for senere at bliver at læsset i containere i Frederikshavn

August 2020

Som tidligere lovet ønskede Nordjyllandsværket at placere yderligere ordrer hos os, hvilket nu er sket, da de har bestilt ikke mindre end 3 special fremstillede spærreluftspjæld til deres kulmølle anlæg.

Kontrakten på spjældene er underskrevet til levering primo dec. 2020 og med montering i det nye år, som også er del af aftalen.

Vi glæder os til at komme i gang med projektet, ikke mindst fordi vi har særlig gode relationer til og samarbejde med Nordjyllandsværket.

September 2020

Hurtig hjælp er dobbelt hjælp siger et ordsprog. Det kom til udtryk da vi fik en henvendelse fra Aktiv Energi Anlæg, som hurtigst muligt skulle have renoveret 2 stk. DN 900 spjæld for en slutkunde i Skagen

I løbet af 5 dage blev fremstillet nye dele, som blev monteret. Spjældene afprøvet og sendt afsted, sammen med nye flangepakninger, en dag før end aftalt. Montagen forløb uden problemer og anlægget kunne startes op uden ekstra nedetid.